Behandelingen

Van top tot teen verzorgd!

Gelcolor by OPI draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als een nagellak! Heb je geen tijd of zin om je nagels telkens opnieuw te lakken? Of wil jij je op vakantie geen zorgen maken over je nagellak? Ga dan voor GelColor by OPI. Ook ideaal voor bruidjes.

GelColor by OPI blijft 3 weken perfect glanzend zitten en is niet schadelijk voor je nagels, mits deze correct verwijderd wordt. Ook voor op je teennagels is GelColor zeer geschikt, voor een mooi verzorgd en longlasting eindresultaat.

GelColor wordt uitgehard onder een LED light waardoor je kleur direct droog is.

Waarom GelColor by OPI?

  • Lang houdende kleur met intense glans
  • Blijft 3 weken perfect zitten (afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagel)
  • Draagt als een gel, voelt en ziet eruit als nagellak
  • Direct droog, dus geen beschadigingen
  • Ideaal voor vrouwen die er altijd verzorgd uit willen zien
  • Zeer geschikt voor vakanties en speciale gelegenheden
  • Verkrijgbaar in meer dan 100 kleuren

Prijs €24,95

gelcolor

Manicure

Naast je gezicht zijn ook je handen echte eye catchers. Verzorgde handen en gelakte nagels zijn voortaan dan ook niet meer weg te denken als dé ultieme accessoires bij je outfit.

De dagelijkse verzorging van je handen en nagels is een vast onderdeel van je beauty ritueel. Hoe gezonder je nagels, hoe beter je nagellak blijft zitten.

Nailcare by Eef biedt je daarvoor een uitgebreid assortiment aan hand- en nagelverzorgende producten; van intensief voedende handcrèmes tot de beste nagelverharders – er is een ruime keuze aan producten en je vindt er altijd wel een die bij je past! Onze professionals kunnen je perfect adviseren over onze manicure treatments en de producten die je thuis kunt gebruiken.

Prijs vanaf €17,50

manicure

Kunstnagels

Kunstnagels worden heel vaak verward met nepnagels. Wij streven naar een natuurlijk uitziende kunstnagel, die na genoeg niet te onderscheiden is van eigen nagels.

Heb je last van dunne, gespleten nagels of ben je een nagelbijter? Dan is een nagelverlenging een goede oplossing.

Wij werken met zowel gel – als acrylnagels, maar wanneer kies je voor gel en wanneer voor acryl?

Over het algemeen gebruiken wij een acrylsysteem, omdat dit een harder product is dan een gel. Wanneer er specifiek gevraagd wordt om gel, of wanneer wij denken dat dit beter is voor jouw nagels, zijn onze professionals allround opgeleid en kunnen zij je voorzien van een advies op maat.

Prijs vanaf €32,50

kunstnagels

Wimperextentions

Wimperextensions geven ogen een echte filmsterren look, zonder dat mascara nodig is. Met een speciale wimperlijm worden de wimperextensions één voor één op de natuurlijke wimpers aangebracht. Wimper extensions zijn permanent gekruld, waterbestendig en blijven net zo lang zitten als de natuurlijke wimpers, maximaal 6 weken.

Aangezien elk mens van nature regelmatig wimpers verliest, moeten er vanaf twee à drie weken een aantal wimperextensions worden bijgeplaatst, afhankelijk van je eigen wimpers en hoe je zelf omgaat met de extentions.

De One-by-One losse wimperhaartjes geven absoluut het mooiste resultaat van alle wimperextensions.

Prijs vanaf €27,50

wimperextensions

Wax treatments

Wat is wax eigenlijk?

De wax die wij gebruiken in onze salon is een unieke ‘Hot Wax’ warm, zacht en steeds met een nieuwe spatel op een stukje huid aangebracht. In een paar seconden omsluit de wax alle haartjes en vormt een stevig maar flexibel plakje dat door onze Wax Technicians supersnel wordt verwijderd.

Waarom waxen?

Onze wax neemt alle haartjes inclusief de worteltjes mee; pas na minimaal 4 weken hoef je er weer aan te denken. In de tussentijd zijn er geen harde stoppels, huidirritatie of maar een zachte huid die je met ontharen door middel van scheren of epileren niet kan bereiken.

Wax versus hars..

Harsen is andere vorm van ontharen dan waxen. Harsen is eigenlijk de ouderwetse techniek, waarbij ook een ander product wordt gebruikt – een hars die aan zowel haar als huid blijft plakken en daardoor soms pijn veroorzaakt. Onze unieke wax hecht alleen aan de haartjes, doordat er voorafgaand een speciale olie aangebracht wordt op de huid. Hierdoor is huidirritatie zeer minimaal.

Prijs vanaf €8,-

wax-threatments