Gelcolor en manicure

Van top tot teen verzorgd!

Gelcolor by OPI draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als een nagellak! Heb je geen tijd of zin om je nagels telkens opnieuw te lakken? Of wil jij je op vakantie geen zorgen maken over je nagellak? Ga dan voor GelColor by OPI. Ook ideaal voor bruidjes.

GelColor by OPI blijft 3 weken perfect glanzend zitten en is niet schadelijk voor je nagels, mits deze correct verwijderd wordt. Ook voor op je teennagels is GelColor zeer geschikt, voor een mooi verzorgd en longlasting eindresultaat.

GelColor wordt uitgehard onder een LED light waardoor je kleur direct droog is.

Waarom GelColor by OPI?

  • Lang houdende kleur met intense glans
  • Blijft 3 weken perfect zitten (afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagel)
  • Draagt als een gel, voelt en ziet eruit als nagellak
  • Direct droog, dus geen beschadigingen
  • Ideaal voor vrouwen die er altijd verzorgd uit willen zien
  • Zeer geschikt voor vakanties en speciale gelegenheden
  • Verkrijgbaar in meer dan 100 kleuren

Prijs €24,95

gelcolor

Manicure

Naast je gezicht zijn ook je handen echte eye catchers. Verzorgde handen en gelakte nagels zijn voortaan dan ook niet meer weg te denken als dé ultieme accessoires bij je outfit.

De dagelijkse verzorging van je handen en nagels is een vast onderdeel van je beauty ritueel. Hoe gezonder je nagels, hoe beter je nagellak blijft zitten.

Nailcare by Eef biedt je daarvoor een uitgebreid assortiment aan hand- en nagelverzorgende producten; van intensief voedende handcrèmes tot de beste nagelverharders – er is een ruime keuze aan producten en je vindt er altijd wel een die bij je past! Onze professionals kunnen je perfect adviseren over onze manicure treatments en de producten die je thuis kunt gebruiken.Prijs vanaf €17,50

manicure
kunstnagels
kunstnagels
kunstnagels