Belangrijk nieuws omtrent Nailcare by Eef

Belangrijk nieuws omtrent Nailcare by Eef

Na 7 jaren van hard werken met de nodige ups en downs, heb ik een belangrijke beslissing genomen.

De verantwoordelijkheid van het runnen van mijn bedrijf, met meerdere werkneemsters en een groot klantenbestand, in combinatie met een druk gezinsleven, dwingt mij op dit moment een moeilijke beslissing te nemen.
Vanaf 1 juni 2019 zet ik mijn zaak voort in het pand van schoonheidsinstituut ‘PUUR’ aan de Markt 31 in Eersel.

Om jullie niet in de steek te laten, ga ik de ruimte delen met een ervaren nagelstyliste van schoonheidsinstituut ‘PUUR’. Daardoor is er voor iedereen de mogelijkheid om mee te verhuizen naar de nieuwe locatie.

Graag zie ik jullie per 1 juni bij schoonheidsinstituut ‘Puur’.

Mocht je verder nog vragen hebben, kun je vanzelfsprekend bij mij of mijn collega’s terecht.

BVD, groetjes Eef